07 mai, 2020

Meditatii pentru luna Mai - Ziua 7


Regina Cerului în împărăția Voinței Divine. Ia sceptrul comenzii, iar Preasfânta Treime o constituie secretara sa



            Sufletul către Secretara Divină: Regină Mamă, ia-tă-mă prosternată la picioarele tale. Simt că eu ca și fiică a ta nu pot să stau fără Mama mea Cerească, deși astăzi vii la mine cu slava sceptrului de comandă și cu coroana de Regină, dar ești Mama mea în pururi, iar eu, tremurândă, mă arunc în brațele tale, astfel ca să-mi însănătoșești rănile pe care voința mea cea rea a făcut-o sărmanului meu suflet. Ascultă, Suverana mea Mamă, dacă Tu nu faci o minune, dacă nu iei sceptrul tău de comandă să mă conduci și să menții stăpânirea ta asupra tuturor actelor mele, pentru a face ca vrerea mea să nu aibă viață, vai, nu voi avea frumoasa soartă de a veni în împărăția Voinței Divine.

Lecția Reginei Cerului: Fiica mea dragă, vino în brațele Mamei tale și ascultă-mă cu atenție și vei auzi minunile nemaiauzite pe care FIATUL Divin l-a făcut Mamei tale Cerești. Cum am luat în posesie împărăția Voinței Divine, s-au terminat pașii lui în mine, a început   viața sa deplină, întreagă și perfectă în sufletul meu, și oh, în care înălțimi divine am fost așezată de Cel Preaînalt. Cerurile nici nu mă puteau ajunge, nici să mă conțină, lumina soarelui era mică dinaintea luminii mele, niciun lucru creat nu mă putea ajunge. Eu treceam mările divine ca și cum ar fi fost ale mele. Tatăl meu Ceresc, Fiul și Duhul Sfânt mă alintau în brațele lor pentru a se bucura de fiica lor mică; și  bucuria pe care o simțeau auzindu-mă cum Îi iubeam, Îi rugam și adoram înălțimea lor supremă, iubirea mea, rugăciunea și adorația mea ieșeau din adâncul sufletului meu, din centrul Voinței Divine; auzeau ieșind din mine, unde de iubire divină, parfumuri pure, bucurii neobișnuite, care porneau dinăuntrul Cerului pe care însăși Vrerea lor Divină a format-o în micimea mea, atât de mult, că nu mai terminau să repete: „Toată frumoasă, toată pură, toată sfântă este fiica noastră mică; cuvintele sale sunt lanțuri care Ne leagă, privirile sale pătrunzătoare Ne rănesc, bătăile inimii sale sunt săgeți care săgetându-ne Ne fac să dăm în deliru de iubire”! Simțeau ieșind din mine puterea, tăria Voinței lor Divine, care ne făcea nedespărțiți, și mă chemau „fiica noastră invincibilă, care va purta victorie și asupra Ființei noastre Divine”.

Acum ascultă-mă, fiica mea, Divinitatea, fiind copleșită de un exces de iubire față de mine, mi-a zis: „Preaiubita noastră fiică, iubirea noastră nu mai suportă, se simte sufocată dacă nu îți încredințăm secretele noastre; de aceea te alegem ca Secretara noastră fidelă. Ție vrem să-ți încredințăm durerile și decretele noastre. Cu orice preț vrem să salvăm omul. Privește cum merge grăbit, voința sa rebelă o atrage în continuu spre rău; fără viață, fără forță, fără sprijinul Vrerii noastre Divine a deviat din calea Creatorului său și merge târându-se pe pământ, slăbit, bolnav și plin de toate viciile. Dar nu sunt alte căi sau mijloace pentru a fi salvat, nici alte căi de ieșire, decât să coboare Veșnicul Cuvânt, să ia rămășițele sale, mizeriile sale, păcatele sale asupra Sa, înfrățindu-se cu el, învingându-l prin iubire și prin dureri nemaiauzite, dându-i multă încredere de a putea fi adus din nou în brațele noastre părintești. Oh, cum Ne doare soarta omului! Durerea noastră este mare, nici nu am putea să-l încredințăm nimănui, pentru că neavând o Voință Divină care să-l domine, niciodată nu puteau să înțeleagă nici durerea noastră, nici relele grave ale omului căzut în păcat. Ție, care deții FIATUL nostru, îți este dat pentru a-l putea înțelege și de aceea, ca Secretară a noastră, vrem să-ți dezvăluim secretele noastre și să punem în mâinile tale sceptrul de comandă, astfel ca să stăpânești și să domnești peste toate, iar domnia ta să-l învingă pe Dumnezeu și pe om și Să-i aduci în Inima ta maternă ca fii regenerați”. Cine îți poate spune, dragă fiică, ce a simțit Inima mea prin această coversație divină? S-a deschis în mine un râu de durere intensă și mi-am propus, chiar și cu prețul vieții mele, să-l cuceresc pe Dumnezeu și creatura sa și să-i unesc împreună.

Acum, fiica mea, ascult-o pe Mama ta: te-am văzut surprinsă auzindu-mă povestind istoria stăpânirii împărăției Voinței Divine. Dar să știi că îți este dat și ție această soartă, dacă te decizi să nu mai faci voința ta; Vrerea Divină va forma în sufletul tău Cerul său și vei simți inseparabilitatea sa divină, îți va fi dat sceptrul de comandă peste viciile tale și asupra ta. Nu vei mai fi sclavă ta, pentru că doar voința umană pune în sclavie sărmana creatură, îi scurtează aripile iubirii spre Cel care l-a creat, îi îndepărtează puterea, sprijinul și încrederea de a se lansa în brațele Tatălui său Ceresc, astfel că nu poate să cunoască nici secretele sale, nici marea iubire cu care este iubită și de aceea trăiește ca o străină în casa Tatălui Divin. Ce distanță aruncă între Creator și creatură vrerea umană! De aceea ascultă-mă, fă-mă bucuroasă, spune-mi că nu vei mai da viață voinței tale, iar Eu te voi umple toată din Voința Divină.

Sufletul: Mamă sfântă, ajută-mă, nu vezi cât sunt de slăbită? Frumoasele tale lecții mă mișcă până la lacrimi, iar eu plâng ghinionul meu mare căci de multe ori am căzut în labirintul de a face voința mea și m-am îndepărtat de Cea a Creatorului meu. Oh, fii Mama mea, nu mă lăsa singură; cu puterea ta unește Vrerea Divină cu a mea și închide-mă în Inima ta maternă, unde voi fi sigură că nu voi mai face niciodată voința mea.

Propunere: Astăzi, pentru a mă onora, vei sta sub mantia mea, pentru a învăța să trăiești sub privirile mele și recitându-mi trei Bucură-te Marie mă vei ruga ca Eu să fac cunoscut tuturor Voința Divină.

Jaculatorie: Mamă sfântă, închide-mă în Inima ta, astfel ca să învăț de la tine să trăiesc din Voința Divină.


Aceste texte sunt protejate de Dreptul de autor (Copyright) ©
Nu distribuiți mai departe fără a indica sursa (linkul și website-ul de unde ați copiat)

www.vointadivina.blogspot.com

www.facebook.com/VointaDivina

Grup Voința Divină
www.facebook.com/groups/537170457236043




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu