02 mai, 2020

Meditatii pentru luna Mai - Ziua 2


Al doilea pas făcut de Voința Divină în Regina Cerului. 
Primul surâs al Preasfintei Treimi asupra Zămislirii sale Imaculate                                                                                                                                         

Sufletul: Iată-mă din nou pe genunchi tăi materni, pentru a asculta lecțiile tale. Mamă Cerească, această sărmană fiică se încredințează puterii tale. Sunt prea sărmană, cunosc, dar mai știu că Tu mă iubești ca o Mamă, aceasta îmi ajunge pentru a mă arunca în brațele tale, astfel ca Tu să ai compasiune și, deschizându-mi urechile inimii, mă vei face să aud vocea ta preadulce pentru a-mi da lecțiile tale sublime. Tu, Mamă sfântă, vei purifica inima mea cu atingerea degetelor tale materne, astfel ca să se poată închide în ea roua cerească a învățăturilor tale cerești.

Lecția Reginei Cerului: Fiica mea, ascultă-mă, dacă tu ai știi cât te iubesc, ai avea mai multă încredere în Mama ta și ai face tot posibilul să nu-ți scape niciun singur cuvânt al meu. Tu trebuie să știi că nu doar te-am scris în Inima mea, ci înăuntrul acestei Inimi am o fibră maternă care mă face să o iubesc pe fiica mea mai mult decât o mamă. De aceea vreau să te fac să auzi marele miracol pe care l-a făcut FIATUL Suprem în mine, astfel ca tu, imitându-mă, să poți să-mi dai o mare onoare de a fi fiica mea regină. Cum suspină Inima mea, înecată în dragoste, de a avea în jurul meu distinsa mulțime a micuțelor regine!

Așadar ascultă-mă, draga mea fiică: de îndată ce Voința Divină s-a revărsat asupra germenului meu uman pentru a impiedica tristele efecte ale păcatului, Divinitatea a surâs, sărbătorind când a văzut în germenul meu acel germen uman pur și sfânt, cum a ieșit din mâinile sale creatoare atunci când a creat omul. Iar FIATUL Divin a făcut al doilea pas în mine, cu aducerea acestui germen uman al meu, de El purificat și sfințit, înaintea Divinității, astfel ca să fie revărsate torențial asupra micimei mele în actul de a fi zămislită; și, Divinitatea, văzând în mine lucrarea lor creativă, frumoasă și curată, a surâs cu plăcere și voind să mă sărbătorească, Tatăl Ceresc a vărsat asupra mea mări de putere, Fiul mări de înțelepciune, Duhul Sfânt mări de iubire. 

Astfel că am rămas zămislită în lumina nesfârșită a Voinței Divine, și, în mijlocul acestei mări divine pe care micimea mea nu-l putea conține, am format unde foarte înalte pentru a le trimite din nou precum omagii de iubire și glorie Tatălui, Fiului și Duhului Sfânt. Iar Trinitatea era numai ochi asupra mea și pentru a nu se face învinsă de mine în iubire, zâmbindu-mi și mângâindu-mă, îmi trimitea alte mări, care mă înfrumusețeau atât de mult, căci cum a fost formată mica mea umanitate, am dobândit virtutea răpitoare de a-l răpi pe Creatorul meu. Și într-adevăr se făcea răpit, în așa fel că între mine și Dumnezeu era mereu sărbătoare, astfel că nu ne-am negat unul pe altul cu nimic. Eu nu I-am negat niciodată nimic și nici El. Dar tu știi cine mă însuflețea cu această forță răpitoare? Voința Divină, care domnea în mine ca și viață. De aceea puterea Entității Supreme era a mea, așadar aveam o putere egală, încât ne răpeam reciproc.

În acest moment, fiica mea, ascult-o pe Mama ta, să știi că Eu te iubesc mult de tot și aș vrea să văd sufletul tău plin de însăși mările mele. Mările mele sunt imense și vor să se verse, dar pentru a face aceasta trebuie să te golești de vrerea ta, astfel ca Vrerea Divină să poată face al doilea pas asupra ta și să devină ca un principiu de viață în sufletul tău, în acest mod chemi atenția Tatălui Ceresc, al Fiului și al Duhului Sfânt să se reverse asupra ta cu mările lor abundente; dar pentru a face asta, vor să găsească în tine însăși Voința lor, pentru că nu vor să încredințeze voinței tale omenești mările lor de putere, de înțelepciune, de iubire și de o frumusețe de nedescris.

Draga mea fiică, ascultă de Mama ta, pune mâna pe inima ta, și spune-mi secretele tale: de câte ori ai fost nefericită, torturată, mâhnită pentru că ai făcut voința ta? Să știi că tu ai dat deoparte o Voință Divină și ai căzut în labirintul relelor. Ea voia să te facă pură și sfântă, fericită și frumoasă, de o frumusețe fermecătoare, iar tu, făcând voința ta, ai pornit la război împotriva ei și cu durere ai dat-o afară din locuința sa dragă, care este sufletul tău. Ascultă fiica Inimi mele, aceasta este o durere pentru Mama ta, pentru că nu vede în tine Soarele FIATULUI Divin, ci văd întunericul dens al nopții al voinței tale omenești. Dar sus, curaj: dacă tu îmi promiți că îmi vei da voința ta în mâinile mele, Eu, Mama ta Cerească, te voi lua în brațele mele, te voi așeza pe genunchii mei și voi depune din nou în tine Viața Voinței Divine, iar tu pentru multele mele lacrimi, vei forma surâsul meu, sărbătoarea mea, zâmbetul și sărbătoarea Preasfintei Treimi”.

Sufletul: Mamă Cerească, dacă mă iubești atât de mult, Te rog să nu permiți ca eu să cobor de pe genunchii tăi materni, și, cum vezi că eu aș vrea să fac voința mea, veghează sărmanul meu suflet; și, închizându-mă în Inima ta, puterea iubirii tale să ardă vrerea mea. Așa voi schimba lacrimile tale în zâmbete de mulțumiri.

Propunere: Astăzi, pentru a mă onora, vei veni de trei ori pe genunchii mei, încredințându-mi vrerea ta și spunându-mi: „Mama mea, această voință a mea vreau să fie a ta, astfel ca Tu să mi-o schimbi cu Voința Divină”.

Jaculatorie: „Suverană Regină, cu imperiul tău divin umilește voința mea, astfel ca să se nască în mine germenul Voinței Divine”.

Aceste texte sunt protejate de Dreptul de autor (Copyright) ©
Nu distribuiti mai departe fara a indica sursa (linkul si website-ul de unde ati copiat)

vointadivina.blogspot.com

www.facebook.com/VointaDivina

Grup Voința Divină


www.facebook.com/groups/537170457236043



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu